Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Пальне на Тернопільщині буде: Україна уклала договір з Польщею

Дефіцит пального на АЗС буде послаблений. Це повідомили під час брифінгу Ради оборони Тернопільщини. Україна уклала договір з Польщею щодо постачання бензину, тож незабаром проблема нестачі пального має бути частково вирішена.

Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш сказав, що на Тернопільщині підприємства медичної, енергетичної, комунальної сфери та військові забезпечені пальним.

«Ми проводимо постійні консультації з перевізниками. На сьогодні автобусне сполучення виконується у повному обсязі, однак не виключаємо, що кількість міжміських рейсів може дещо скоротитися, – розповів Володимир Труш. Також Уряд не встановлював жодних обмежень щодо обсягу відпуску пального в одні руки. Такі рішення суб’єкти господарювання приймають самостійно».

Відомо, що для завершення посівної пального вистачає, аграрії наперед запаслись необхідним паливом. Однак, повідомляють, що деякі водії беруть занадто багато пального, що ще більше ускладнює ситуацію на паливно-мастильному ринку та утворюються великі черги на АЗС.  Кермувальників закликають використовувати власні транспортні засоби за реальної потреби.

 

З’явився новий чат-бот, завдяки якому можна знайти вакансію на Тернопільщині

Зіткнулись бензовоз і пасажирський автобус: у жахливій аварії на Рівненщині загинуло 16 людей (ФОТО)