Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На “Азовсталі” у Маріуполі загинув 20-річний боєць з Тернополя (ФОТО)

У запеклому бою з російськими окупантами загинув 20-річний боєць “Азова” з Тернополя Павло Лисобей.

Сумна звістка із маріупольського заводу «Азовсталь», де кругову оборону відчайдушно тримає полк «Азов», — 6 травня обірвалося життя молодого бійця з Тернополя, Павла Лисобея, повідомляють “Тернополяни”.

Йому було лише 20 років, але він сам обрав шлях воювати за Україну в складі «Азову». Майбутній льотчик, ще на початку російського вторгнення забрав документи з університету та покинув навчання, адже відчував крайню необхідність захищати рідну землю від ворога…

«БІБЛІЯ. ІВАНА 15:13:«Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх» ПАВЛИКУ, Сину наш рідний! Дякуємо ГОСПОДУ, що ТИ прожив з нами 20 років! Любимо Тебе – назавжди! До зустрічі на Небесах! З Тобою прощаються твоя сім‘я, Оля, родина, твої друзі, сусіди, знайомі…», — написала на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» матір азовця Віра Лисобей.

У повного амбіцій та мрій хлопця тут, у Тернополі, залишились батьки, дівчина, молодші сестричка та братик, рідні які так чекали повернення його додому… Та не судилося…

«Частинка мого серця. Частинка моєї душі. Моя любов. Моя опора. В п’ятницю, 06.05.2022, Ти, через амбіції влади та байдужість несвідомих людей, жорстоко загинув в тому пеклі, як і сотні інших твоїх побратимів. Я ще ніколи не відчувала подібного болю, ніколи. Мій найбільший страх життя прийшов. Ти помер Героєм, хоча для мене Ти завжди ним був. Я кохатиму Тебе до кінця життя. Тепер Ти-мій Ангел. Твої муки скінчились,спи спокійно…», — пише у своєму Інстаграмі дівчина полеглого бійця — Ольга Чекалюк.

Вічна та світла пам’ять Герою, який поклав своє життя на вівтар вільної України! 

На Тернопільщині шахраї викрали із картки харків’янки 113 тисяч гривень

Будьте обачні! Аферисти видумали нову шахрайську схему з пальним