Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Війна закінчиться до кінця року, – прогноз розвідки

Війна в Україні закінчиться до кінця року, і всі тимчасово захоплені росією території буде повернуто під український контроль. Як повідомляє Укрінформ, про це в інтерв’ю Sky News сказав очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

“Переломний момент настане у другій половині серпня. Більшість активних бойових дій завершаться до кінця цього року. У результаті, ми відновимо українську владу на усіх територіях, в тому числі на Донбасі та в Криму”, – сказав Буданов.
За його словами, в росії вже йде підготовка замаху, направленого на повалення путіна, а сам президент росії важко хворий на рак.
Буданов зауважив, що Україна має чудову розвідувальну інформацію з росії. “Ми все знаємо про нашого ворога. Ми дізнаємося про їх плани майже одразу, як вони їх створюють”, – зазначив розвідник.
Він додав, що не здивований постійними поразками росії в Україні. “Європа бачить в росії велику загрозу. Вони бояться її агресії. Ми вісім років б’ємося із росією і можемо сказати, що широко розрекламована російська міць – це міф. Це не сила, це – навала людей зі зброєю”, – підсумував Буданов.

На Тернопільщині ДТП з потерпілими: водій на бусі в’їхав у дерево (ФОТО)

Тернопільщина попрощалася із Героєм Сергієм, який загинув під мінометним обстрілом (ФОТО)