Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Із болем визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки”. Передчасно померла вчителька з Бучача

26 травня передчасно пішла з життя вчителька фізичної культури Бучацької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Марія Михайлівна Микитчин. Колеги і друзі висловлюють співчуття рідних педагога.

“Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Микитчин Марія Михайлівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.
Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Марію Михайлівну — особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого вчителя, хорошу колегу. Марія Махайлівна була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарною дружиною, люблячою матір’ю та бабусею. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою. Колектив Бучацької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 висловлює співчуття з приводу передчасної смерті вчителя фізичної культури, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Марією Михайлівною.
Світла пам’ять завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях”, – написали на сторінці навчального закладу у Фейсбуці.

Торгували російськими добривами. Викрито підприємства, які обходять санкції

Влітку гаряча вода в Тернополі буде подаватися за графіком