Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Щоб відволікти дітей від війни”. У Тернополі відсвяткували День Європи (фото)

21 травня з нагоди відзначення Дня Європи у Тернополі провели спортивно-розважальний захід «#миEUКРАЇНА». На свято завітали як місцеві родини з дітьми, так і переселенці, які тимчасово знайшли прихисток у нашому місті. Оскільки 19 травня відзначали Міжнародний день вишиванки, то учасники свята одягнули вишиванки.

Руханка, танцювальний флешмоб під популярну нині композицію “Stefania”, з якою український гурт Kalush Orchestra підкорив “Євробачення”, спортивні ігри та естафети, майстер-клас із балансбордів від BSUP school, творча локація – організатори активно залучили до свята дітвору. Наприкінці малеча отримала солодкі подарунки.

“День Європи у Тернополі відзначаємо весело і по-спортивному, щоб діти могли порухатись і отримати позитивні емоції. Партнери свята спрезентували солодкі подарунки для малечі. Ми підготували цікаві забави, естафети, показові танцювальні номери. Кожен зміг взяти участь у майстеркласі з тримання рівноваги на балансборді. Цьогоріч ми  почали проводити заходи до День Європи з 10 травня – на різних мікрорайонах Тернополя, щоб залучити якомога більше мешканців та гостей міста. Зараз усі ми переживаємо важкі воєнні події у нашій країні, дуже важливо підтримувати дітей. Наш захід відволікає малечу від страшних реалій, акумулює енергію в інше русло, знімає стрес. Водночас і батьки отримують позитивні емоції, дивлячись, як радіють і усміхаються їхні діти. Хочемо, щоб майбутнє покоління українців зростало здоровим і активним”, – зазначила організаторка свята, директорка Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Вікторія Безгубенко-Гнатишин.

Мамі вручили прапор України: Лановеччина попрощалася з Героєм Віктором (ФОТО)

На Тернопільщині у храмі узяли шлюб дві пари переселенців з Лисичанська (ФОТО)