Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни сплатили майже 123 мільйони військового збору

За 4 місяці цього року платники податків Тернопільської області спрямували до державного бюджету 122,9 млн грн військового збору. Надходження платежу перевищили сплату січня-квітня минулого року на 16,3 млн гривень. Так, лише у квітні наші краяни сплатили 34,5 млн грн цього збору. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.
«Такі показники надходження військового збору – результат відповідальної позиції працедавців нашого краю. Адже навіть у час війни вони, гідно оплачуючи роботу своїх працівників, своєчасно перераховують податкові платежі. Тож держбюджет стабільно отримує кошти для підтримки нашої армії», – наголосив начальник податкового відомства області.
Варто пам’ятати, що лише той, хто працює офіційно й отримує легальні доходи, сплачує відрахування на потреби армії. Оскільки військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, що виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Відтак платники, які бажають підтримувати армію, повинні дбати про отримання легальних доходів.

19-річний Дмитро бореться за життя: молодому воїну з Тернопільщини потрібна наша допопогу

Місто фонтанів: тернопільські водограї милують око жителям та гостям Файного (ФОТО)