Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Спіймали тернополянина, який викрав телефон у чоловіка на вулиці

З заявою про протиправний вчинок до працівників Тернопільського районного управління поліції звернувся 43-річний мешканець міста. Він розповів, що його ошукали та викрали мобільний.

Зі слів потерпілого, увечері на вулиці до нього підійшов незнайомець та попросив зателефонувати. Він пояснив, що приїхав з іншого міста, мав заночувати у знайомого, однак точної адреси не знає, а телефон розрядився. Потерпілий вирішив допомогти. Зловмисник відійшов під час розмови і втік з чужою мобілкою.

Поліцейські встановили особу підозрюваного і розшукали його. Шахрай в минулому вже потрапляв в поле зору правоохоронців за аналогічне шахрайство.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.

Працівники поліції застерігають краян: не довіряйте малознайомим людям, не спішіть передавати їм дорогі речі, розмінювати готівку, або ж купувати у невідомих сумнівний товар. Аферисти часто видумують різні історії і навіть банальне прохання зателефонувати з вашого мобільного може завершитися крадіжкою. Будьте пильними!

Українець намагався приховано вивезти за кордон 1,1 мільйон гривень (ФОТО)

“Ким потрібно бути щоб таке творити?”: у Тернополі чоловік зі ставу витягнув пакет із кошенятами (ФОТО)