Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Музикантка-блогерка з Коропця зібрала зі своїм дідусем 38 тисяч гривень для ЗСУ

Музикантка і виконавиця власних пісень Віталія Грицак із Коропця Чортківського району здобула останнім часом велику популярність завдяки драйвовій пісні  на підтримку українців “Чом тобі, вороже, не спиться?”. 1 травня наша землячка провела благодійний онлайн-концерт, залучивши і свого 70-річного дідуся Ярослава.

“Ми з дідом радіємо, що завдяки нашому благодійному онлайн-концерту вдалось зібрати 38 тисяч гривень на потреби ЗСУ! Я розподілила кошти між волонтеркою, що допомагає військовим (моїм односельчанам) з рідної Коропецької ОТГ, та фондом «Землячки», який допомагає жінкам на фронті. Наш концерт переглянули понад 50 тисяч людей, а ще ми отримали дуже багато відгуків. Щасливі, що цих 57 хвилин декого повернули у затишок, дитинство, додому та підняли настрій. Дякую кожному за донейт. Здавалось би, мало може людина, та разом таки ми є сила. Слава Україні!”, – написала Віталія у Фейсбуці.

Віталія Грицак здобула музичну освіту в Тернопільському мистецькому фаховому коледжі ім. Соломії Крушельницької, нині навчається в Національній музичній академії України ім. Петра Чайковського. Талант у дівчини – від рідних. Її мати – піаністка, дідусь грає на гармоніці, бабуся любить співати.

Пісню Віти “Чом тобі, вороже, не спиться?” можна послухати тут.

Уже відомо, скільки переселенців оселилося у Тернопільській громаді: цифра вражає

Поклав своє життя за рідну Україну: на війні загинув 38-річний Герой з Тернопільщини (ФОТО)