Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Молодий захисник з Тернопільщини, якого розшукували рідні, загинув на війні (ФОТО)

34-річний Роман Михайлишин тиждень не виходив на зв’язок. Його рідні не переставали надіятися, що з ним все добре. Але на жаль.

У запеклих боях з російським окупантом загинув військовослужбовець Роман Михайлишин з Гусятина Чортківського району. Він захищав Україну протягом 8 років.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Гусятинської селищної територіальної громади.

Відомо, що тіло мали привезти до рідного села 28 травня близько 16.00-17.00. Про це написав Іван Космина. Також пан Іван написав пост про Романа.

“Я відмовлявся в це вірити тому перевіряв інформацію з кількох джерел. Але нажаль це правда, ти, Рома, загинув. Загинув в бою захищаючи Україну. В 2014 році ти пішов добровольцем і з того часу захищав Україну від москалів. Коли я сказав тобі про свої плани з створення музею, ти мені подзвонив і сказав: ”Ваня, маю для твого майбутнього музею подарунки. Розірваний снаряд граду, осколки 150 калібру, гільзи різного калібру, тубос РПГ. Всім цим москалі по нас стріляли”…

Коли почалось повномасштабне вторгнення москалів ти мені сказав: ”Я Ваня радий, що нарешті це сталось. І ми з тими москалями покінчимо раз і назавжди. Ми виженемо ту русню назавди з нашої землі і Україна обов’язково переможе”. Ти вірив, друже, в Вільну і Незалежну Україну. Ти боровся за Вільну Україну! Ти загинув здобуваючи свободу для України і нас, українців. В Євангеліє від Івана пише: ”Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх”. Дякую Рома за все, що ти зробив. Дякую твоїй мамі за тебе. Слава Україні! Слава Тобі Герою Роман Михайлишин!”, – йдеться у повідомленні.

У тернополянина шахрай виманив 109000 гривень

Петра Порошенка вдруге завернули з українсько-польського кордону