Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

З’явився новий чат-бот, завдяки якому можна знайти вакансію на Тернопільщині

Через війну в Україні багато людей змушені були переїхати в інші міста. Більшість з них зараз – у пошуках роботи. ІТ фахівці Master of Code Global розробили спеціальний чат-бот, де розміщені актуальні вакансії на Тернопільщині. Перейти на нього можна за посиланням. Про це повідомляє Тернопільська ОВА.

Водночас тим, хто у пошуках роботи, рекомендують заповнити форму «Шукаю роботу» – https://forms.gle/BbXNZRaf2H1K2bC48. Адміністратори Дія.Бізнеc|Тернопіль зможуть поширити ваш запит на наших медійних майданчиках, де його побачать потенційні роботодавці.

Крім того, роботодавці також можуть розміщувати оголошення про пошук працівників. Зробити це модна через чат бот «Робота на Тернопільщині» – @work_Ternopil_bot . Лише кілька кліків і штучний інтелект допоможе вам сформувати вакансію. Далі вона потрапляє на модерацію і після схвалення – з’являється в телеграм-каналі «Робота на Тернопільщині».

Проект зі створення та функціонування телеграм-каналу та чат-бота «Робота на Тернопільщині» втілюється Центром підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі у партнерстві з Тернопільською ОВА та Тернопільським обласним Центром зайнятості.

Сплатила заставу: 35-річна тернополянка, яка в’їхала в Катедру, вийшла з-під варти

Пальне на Тернопільщині буде: Україна уклала договір з Польщею