Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Біовет: найбільш ефективне обладнання для ветеринарії та тваринництва

Сьогодні важко уявити утримання домашніх та сільськогосподарських тварин, а також їх лікування без використання різноманітних приладів.

Вони дозволяють багаторазово підвищити продуктивність роботи обслуговуючого персоналу та якість життя тварин. Але це має бути справді якісне обладнання для ветеринарії та тваринництва. Купити в Україні його можна у багатьох спеціалізованих торгових точках. Проте найкращий вибір представлений у каталозі інтернет-магазину компанії Біовет. Тут ви знайдете продукцію провідних світових виробників товарів цього типу. Грамотна маркетингова політика дозволяє встановлювати ними мінімальні ціни.

Чому найвигідніше придбати обладнання для ветеринарії та тваринництва в інтернет-магазині компанії Біовет?

На сучасному ринку ця компанія функціонує вже багато років. За цей час вона зарекомендувала себе як одна з найкращих у своїй сфері.

Гарантована оригінальність товарів

Ця фірма співпрацює з топовими виробниками приладів, інструментів, матеріалів для ветеринарії та тваринництва. Купити обладнання цих брендів можна з гарантією фірмового походження. Адже навіть постачання здійснюються силами виробника.

Найкращі новинки від топових виробників

Завдяки такій співпраці компанія Біовет може представляти у своєму каталозі привабливі новинки, які тільки-но з’явилися в арсеналі виробника. Це дозволяє клієнтам компанії першими отримувати інформацію про цікаві інновації і набувати ефективні прилади без будь-яких обмежень.

Доступні ціни, привабливі акції

Відсутність посередників дає можливість клієнтам фірми купити обладнання для ветеринарії та тваринництва, ціни на які нижчі, ніж у більшості інших аналогічних торгових точок. Ще вигіднішим таке придбання може стати, якщо скористатися різноманітними акціями та розпродажами, які постійно пропонує компанія Біовет.

Найширший асортимент обладнання

В інтернет-магазині компанії Біовет можна вибрати все, що вам необхідно для лікування та утримання тварин. Асортимент товарів постійно оновлюється. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сайту дозволяє легко зорієнтуватися у каталозі. У картці товару представлено всю необхідну інформацію, включаючи актуальну ціну. Найбільш популярні позиції:
Ультразвукові апарати.  Покупці однаково часто шукають ручні, портативні, стаціонарні УЗД апарати, датчики до них, гель та інші аксесуари.
• Магнітно-резонансні томографи. У каталозі даного продавця їх можна вибрати від найкращих виробників з різним видом індукції магнітного поля та апертури.
• Електрокардіограф. Дане обладнання можна придбати від таких знаменитих брендів, як Mindray, HEACO, Brightfield, на різну кількість каналів, з кольоровим екраном.

Чоловіка прооперували: на Тернопільщині під час застілля господар вдарив ножем гостя

У Тернополі перебувають 11 ікон з мощами святих (ФОТО)