Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Знай наших: бійці Королівської бригади знищили на Донбасі групу “вагнерівців”

Бійці 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила знищили групу найманців приватної військової компанії «Ліга» (колишня «Вагнер»).

Про це бригада повідомила на своїй сторінці у Facebook 20 квітня.

Читайте новини у нашому Telegram-каналі.

Військовослужбовці Королівської бригади радо зустріли чергову партію найманців.

«Окупанти майже добігли до Попасної, втомилися і отримали «заслужений вічний відпочинок». Королевичі завжди так радо зустрічають усіх, хто зі зброєю в руках приходить на нашу Батьківщину», – йдеться у дописі.

Як повідомляє Генштаб Збройних сил України, російські військові активно проводять штурмові дії в районі міста Попасна. За минулу добу на території Донецької та Луганської областей відбито дев’ять атак ворога.

Додамо, що 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила, а точніше її частини від початку російської агресії у 2014 році була залучена на багатьох напрямках війни на сході. Влітку 2014 року бійці бригади брали участь у боях за Красний Лиман, Лисичанськ, брали участь у операції із блокування російського кордону в Секторі Д. Блокуючи кордон, 11 липня 2014 року бригада зазнала втрат під час російської ракетної атаки під Зеленопіллям. У Секторі А частини бригади вели бої в Георгіївці і Лутугиному, Новосвітлівці і Хрящуватому, під Луганським аеропортом. Восени 2014 року бригада була залучена у важкі бої в районі 32-го блокпосту. З 2017 року бригада носить ім’я короля Данила – правителя Королівства Русі, видатного державного діяча і полководця Середньовіччя.

Фото зі сторінки 24-ої ОМБр ім. короля Данила

“Ніхто крім нас”: на війні загинув 34-річний житель Тернопільщини (ФОТО)

Тернопільщина зустрічає тіло загиблого молодого Героя (ФОТО)