Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Просте управління кафе із системою Poster

Незважаючи на скромний асортимент у багатьох кафе, процес управління закладом не такий простий, як здається. Тут потрібно сформувати єдиний інформаційний простір, підготувати чіткий план дій та гарантувати правильність введеної інформації. Цього вдасться досягти лише завдяки автоматизації, а ефективним інструментом може стати система Poster.
Управління кафе спрощується за рахунок застосування єдиної програми. Тепер час прийому замовлення зменшується, упорядковується складський та бухгалтерський облік, автоматизуються деякі внутрішні процеси бізнесу. Тут детальніше можна прочитати про можливості та переваги. Там же на сайті замовляється демонстраційна версія програми для оцінки.

Функціонал програми

Формується необхідна кількість облікових записів із правами доступу. Кожен співробітник кафе може скористатися інформацією залежно від посади. Функціонал при цьому вражає, адже тут є все, що потрібно бухгалтеру, фінансисту, економісту та керівнику:
1. Детальні звіти. Система зберігає велику кількість даних та систематизує їх при необхідності у розрізі певних критеріїв. Є доступ до середнього чеку, продажу та продуктивності, аналізуються популярні страви та багато іншого;
2. Інвентаризація. Ця процедура займе лічені години, при цьому є функціонал часткової та повної інвентаризації складу;
3. Заробітна плата. Спрощений механізм розрахунку заробітної плати відповідає чинному законодавству та забезпечить моментальний розрахунок.
Додатково керівництво отримує можливість встановити програму на смартфон або планшет для подальшого контролю бізнесу з будь-якої точки світу, забезпечуючи ефективність та надійність.

Тарифні плати та технічна підтримка

Вартість активації Poster починається від 475 гривень на місяць. Обслуговування включає комплексний підхід з технічною підтримкою та відповідями на всі питання. Попередньо кожен підприємець може спробувати безкоштовно скористатися програмним забезпеченням, щоб оцінити функціонал та технічні можливості.
Потрібен мінімальний набір обладнання, а в деяких випадках можна обійтися планшетом або комп’ютером. Додаткові технічні рішення мають мінімальний перелік системних вимог. Будь-яке розширення дозволяється за допомогою оновлення програмного забезпечення. До того ж є модульна система, що спрощує роботу з окремими інформаційними блоками всередині програми.

До уваги тернополян! У парку «Топільче» та Старому парку знищуватимуть іксодових кліщів

Продовжили строк ковід-сертифікатів в “Дії”