Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Перший столітній ювіляр у Залозецькій громаді!

25 квітня свій 100-літній ювілей відзначив мешканець села Серетець Залозецької громади Петро Дубина. Довгожителя привітали представники місцевої громади.

З подарунком і грамотою до ювіляра завітали селищний голова Андрій Нога, секретар ради Іван Гершон та староста села Ігор Балтарович.

“Це перший 100-річний ювілей у нашій громаді! Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що дива існують. Таку подію можна назвати грандіозною в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ця людина є очевидцем багатьох історичних подій минулого століття, носієм наших традицій, глибокої життєвої мудрості. Дивлячись на цього життєрадісного привітного чоловіка, важко повірити, що за його плечима вже сотня прожитих літ. За 100 років Петро Андрійович пройшов нелегкий шлях. Досі потішає родину своїми здобутками і повагою серед людей. Бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку і тепла, невичерпної енергії та Божого благословення. Хай доля збагачує життєвою мудрістю, енергією і радістю”, – привітав довгожителя голова громади Андрій Нога.

Болюча звістка: загинули троє бійців добровольчого загону роти “Тернопіль”

У Тернополі жінка побила жінку через припарковане авто у дворі чужого будинку