Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині 80 порушникам комендантської години вручили повістки

У Тернопільській області комендантська година діє з 22:00 до 6:00. В цей час без нагальної потреби заборонено перебувати на вулиці цивільним особам, за винятком правоохоронців, військових та представників органів місцевого самоврядування.

Однак, є ті, хто порушує це правило. Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш повідомив, що тим, хто ігнорує заборону – вручатимуть повістки до військкомату. Станом на 11 квітня, вже 80 чоловіків, які перебували на вулиці під час комендантської години без важливих причин, отримали повістки.

Поліцейські Тернопільщини вкотре нагадують, що під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях, а також пересуватись автомобілем. Заборона стосується маршрутних транспортних засобів і таксі.

Підприємства, які працюють під час комендантської години, та здійснюють перевезення своїх працівників, повинні подати до Тернопільської військової адміністрації список транспортних засобів, номерних знаків, а також години, у які вони будуть курсувати. Там їм видадуть відповідний лист про право їздити у комендантську годину. Усі працівники тих чи інших структур, підприємств, які працюють у нічний період, повинні мати посвідчення або відповідні документи з місця роботи.

“Володя був мужнім воїном і патріотом”: від рук окупантів загинув тернополянин (ФОТО)

Спецоперація: СБУ затримала Віктора Медведчука