Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині та Франківщині прощатимуться із убитим Героєм (ФОТО)

Із загиблим на війні 46-річним Любомиром Яремейчуком прощатимуться і на Тернопільщині, і на Франківщині. У зв’язку з трагічною смертю воїна в обох громадах – 20 квітня День жалоби.

В останню путь Героя Любомира проведуть у Заліщиках та в Городенківській громаді (Івано-Франківщина), звідки військовий родом.

“Відповідно до розпорядження міського голови 20 квітня 2022 року на території Заліщицької громади оголошено Днем жалоби у зв’язку з трагічною смертю Героя України Любомира Яремейчука, який загинув від ворожої кулі окупанта. Заліщицька міська рада просить забезпечити приспущення (вивішування із траурною стрічкою) Державного Прапора України на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємствах, установах і організаціях, – повідомляють у  Заліщицькій міській раді.

“20 квітня біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у місті Городенка, зустрінемо з почестями тіло загиблого нашого Героя, учасника АТО, солдата 53-ої ОМБР Любомира Яремейчука, 1976 р.н., який загинув у бою захищаючи Україну від російського агресора.

21 квітня 2022р. у четвер, проводжатимемо в останню дорогу нашого Захисника. Церемонія прощання з Героєм відбудеться о 11.00 год. у родинному селі Вербівці.

Оголошено день жалоби у Городенківській територіальні громаді”, – йдеться у повідомленні Городенківської міської ради.

“Це може бути останнім нашим зверненням”: морпіхи в Маріуполі просять світ вивезти людей із “Азовсталі” (ВІДЕО)

На Тернопільщині жінка купувала автомобіль і втратила 40000 гривень