Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Кожен буде знати цих “героїв” в обличчя: Влада Тернопільщини обіцяє жорстко карати псевдоволонтерів

Голова ОВА Володимир Труш подякував усім мешканцям Тернопільщини, які щиро і правдиво допомагають нашим ЗСУ, спецпідрозділам, терообороні.

Водночас пан Труш звернувся до тих псевдоволонтерів, які тільки збирають кошти і використовують їх для власних цілей.

– Повірте, фраза: «Кому війна, а кому мати рідна» – не пройде. Сьогодні офіційно на Раді оборони Тернопільської області прийнято рішення і дано доручення всім силовим структурам виявляти таких людей, документувати, одразу видавати інформацію в ефір про тих горе волонтерів, горе добровільні фонди, які наживаються на війні. Які під виглядом гуманітарної допомоги самі збагачуються. Це не означає, що будуть «трусити» всі благодійні фонди, адже є БФ, які дійсно працюють щиро і правдиво, а є люди, які просто наживаються, або ті, які пробують уникнути відповідальності чи служби в армії, намагаються зареєструватися, як волонтери, виїхати закордон з неповерненням. Повірте мені, кожен буде знати цих «героїв» в обличчя, – повідомив Володимир Труш.

Єдиний фонд для підтримку ЗСУ, який рекомендував українцям Володимир Труш, це – державний, реквізити якого можна знайти на сайті Кабінету Міністрів України.

У Тернополі ввели в обіг марку з фразою про російський корабель, яка стала відома на весь світ (ФОТО)

Невчасна ідея. Глава УГКЦ прокоментував неоднозначні плани Ватикану