Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Напередодні свят тернополяни відправили допомогу українцям Київщини та Харківщини(ФОТО)

Гостомель – містечко на Київщині, одне з тих, які найбільше постраждали внаслідок ворожої окупації. Жителі населеного пункту залишились без даху над головою та необхідних речей. Волонтери з Тернопільщини вже вдруге завантажили мешканцям Гостомеля продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, одяг, ліхтарики, батарейки тощо.

Натхненником допомоги постраждалим людям став житель Гостомеля, місцевий депутат Тарас Мовчун, який тимчасово проживає з родиною у Тернополі.

«Нам уже вдалося завезти в Гостомель медикаменти, дитячі суміші, продукти харчування, засоби гігієни та ін. Передали людям, які цього зараз найбільше потребують. Я вражений згуртованістю і жертовністю тернополян, які трудяться задля перемоги України»,- наголосив Тарас Мовчун.

Гуманітарну допомогу відправили і на прифронтові території. Впродовж кількох тижнів ворог практично щодня обстрілює громади та області на Сході, руйнувань зазнають інфраструктурні об’єкти та житлові будинки. Військові та мирні жителі отримали продукти харчування, засоби гігієни, одяг та речі першої необхідності.

«Я вірю, що Україна вистоїть і переможе! І в час передвеликодніх свят у своїх молитвах просимо сили і витривалості для наших захисників та миру і перемоги для України, – впевнений перший заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук.

“Це не пов’язано зі збройною агресією”: влада Тернополя прокоментувала нічні події у катедрі (ВІДЕО)

Дотримуйтеся заходів безпеки під час свят – поліція Тернопільщини