Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Продавали наркотики в інтернеті: поліцейські Тернопільщини викрили мережу дилерів (ФОТО)

Група наркоторговців реалізовували через телеграм-канали і віртуальні магазини Тернопільщини й Хмельниччини наркотичні та психотропні речовини. За версією слідства, незаконний бізнес організував разом зі своєю співмешканкою житель Хмельниччини.

Чоловік створив 4 інтернет-магазини.Спочатку бізнес та прибутки ділили на двох – жінка вела бухгалтерію та приймала замовлення. Через деякий час організатор розширив діяльність і залучив до роботи 15 чоловіків та жінок. Функції між усіма були чітко розподілені.
Тернопільська обласна прокуратура повідомила, що до злочинних дій були задіяні троє гуртових розповсюджувачів наркотиків та понад десять «закладчиків». Купляли заборонені речовини жителі Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Івано-Франківської областей.

Серед асортименту продавців були фактично всі види заборонених речовин: кокаїн, ЛСД, МДМА, гашиш, канабіс, PVP, амфетамін, мефедрон та псилоцибінові гриби.
За день працівники інтернет-магазинів встигали зробити 200-300 «закладок». Загальний щоденний обіг від продажу наркотичних засобів та психотропних речовин складав понад 40 тис грн. Розрахунок проходив через електронні гаманці та криптовалютою.
При проведенні 19 санкціонованих обшуків на Тернопільщині та Хмельниччині правоохоронці виявили та вилучили наркотиків на 1 млн грн, а також близько 600 тис грн та 2000 дол США готівкою. Тринадцятьом фігурантам уже оголосили підозру за ч. 2 та 3 ст. 307 ККУ та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Триває розслідування.

Трагедія на Тернопільщині: у ставку втопилася півторарічна дитина

Обличчям до землі: у Тернополі затримали вимагача (ФОТО)