Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Серце вистрибувало з грудей: у Тернополі нацгвардієць зворушливо освідчився коханій (ФОТО, ВІДЕО)

Історія кохання Василя та Соломії почалась ще минулого року. Проводячи свій вільний час в соціальній мережі Instagram, хлопець випадково побачив сторінку Соломії та не задумуючись написав їй. Відповідь дівчини не змусила чекати і дуже скоро в них зав’язалася бесіда.

«Ще з першої нашої бесіди я зрозумів: вона та сама! 5 днів нашого спілкування пролетіли як один момент, все настільки ідеально, що навіть підозріло. І тут я зрозумів: ми маємо зустрітися та поспілкуватися в живу! Згадую, як я йшов на зустріч, від хвилювання тремтіли не лише руки, а й ноги були ватні, серце вистрибувало зсередини. Бачу її, підхожу ближче, обіймаю і відчуваю – МОЯ. З того дня ми завжди разом,- ділиться нацгвардієць.

Поки хлопець проходив строкову службу у Національній гвардії України, Соломія з нетерпінням чекала на свого коханого. Василь знав, що вона неодмінно має стати його дружиною! Пропозицію планував зробити влітку, після закінчення строкової служби. Але війна змінила думку хлопця і він вирішив не гаячи часу освідчитись Соломії.
Сьогодні вони вже наречений і наречена.

«Плануємо відсвяткувати весілля після війни. Сподіваємось на скорішу перемогу у війні та мирне і щасливе майбутнє», – ділиться Василь.

До речі, Василь закинув відео освідчення у соцмережу “Тік-Ток”. Відео за декілька днів набрало понад мільйон переглядів.

@vasiliy_0097 #україна #дружина #любовь❤ #ukraine #love #нгу #нгу?????? #нгу2022 #національнагвардіяукраїни #24 ♬ оригинальный звук – Polishchuk1303

Мирного неба нареченим!

Нагадаємо, що нещодавно у Тернополі побралися військовослужбовці, які познайомились на Донеччині.

Автомобіль підлетів над дорогою: аварія у Тернополі біля кладовища (ВІДЕО)

У підприємців Кременеччини рекетири вимагали гроші, погрожуючи розправою