Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За декілька днів надійшло 1213 звернень: поліція Тернопільщини несе службу в посиленому режимі

Правоохоронці Тернопільщини несуть службу в посиленому режимі та реагують на всі звернення громадян.

У період з 1 по 4 квітня на лінію «102» надійшло 1213 звернень громадян. Усі вони належним чином опрацьовані працівниками поліції.

136 повідомлень слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Більшу частину злочинів становлять нанесення тілесних ушкоджень, 24 крадіжки, 8 шахрайств, 11 ДТП з потерпілими та 2 грабежі. За даними фактами правоохоронці краю проводять досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Також за вказаний період на території області співробітники поліції виявили 38 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На порушників склали адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Автомобілі в них вилучили та помістили на арештмайданчики. Після оформлення відповідних документів передадуть на потреби захисників Вітчизни.

Поліцейські й надалі посилено забезпечуватимуть охорону громадського порядку на території області та звертаються до мешканців краю з проханням дотримуватися встановлених обмежень.

Поліція нагадує про дію комендантської години, яка триває в період з 22:00 по 06:00. Окрім цього не потрібно ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

 

Силами ППО вночі збито 4 крилаті ракети над Західною Україною

На Тернопільщині розшукували 17-річного юнака, який пішов з дому і пропав безвісти