Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Волонтери з Тернопільщини передали на Донеччину понад 60 тисяч продуктових наборів

Крупи, макаронні вироби, м’ясні консерви, олія, цукор, печиво – такі продуктові набори отримують захисники та жителі у містах, де йдуть бойові дії. Таку гуманітарну допомогу надають у рамках програми Міністерства соцполітики України «Мільйон продуктових наборів». Зокрема, від волонтерів Координаційного штабу підтримки оборони України на Тернопільщині доставлено вже понад 60 тисяч продуктових наборів на Донеччину.

Органи соцзахисту громад Донецької області, крім окупованих територій, роздають пакунки багатодітним і прийомним сім’ям, будинкам сімейного типу, одиноким матерям/батькам, самотнім людям похилого віку, особам з інвалідністю, які потребують догляду, мешканцям стаціонарних відділень територіальних центрів, а також сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

«Соціальні працівники доставляють додому продуктові набори тим, хто знаходиться на обслуговуванні в наших територіальних центрах. Інші громадяни мають змогу отримати продукти в місцевих закладах соцзахисту. Ми вдячні тим, хто долучився до забезпечення продуктовими наборами вразливих категорій населення нашої області. Турбота про потребуючих у цей важкий воєнний час – це те, що наближає нас до перемоги», – зазначила директорка Департаменту соціального захисту населення Донецької ОДА Токарева Олена.

У Тернополі збили 30-річну жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці

“Не виходьте на вулицю”: на Тернопільщині до порушників комендантської години застосовують “поліцейське піклування” (ВІДЕО)