Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Болюча звістка: загинули троє бійців добровольчого загону роти “Тернопіль”

Троє бійців підрозділу добровольчого загону роти «Тернопіль» загинули у боротьбі за українську незалежність. Сергій Рудий, Тарас Гогусь, Михайло Гудзь одними з перших пішли захищати рідну землю від окупантів.

Про страшну звістку повідомив начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол.

«Слова командира роти «Тернопіль» закарбувались назавжди: «навіщо ми якщо не буде України». Сьогодні підрозділ добровольчого загону роти «Тернопіль» та весь гарнізон поліціі Тернопільщини втратив на фронті трьох своїх побратимів. Вони стояли за нашу свободу, герої вибрали життя вільної людини, відмовились від кайданів рабів»,- написав Олександр Богомол.

Побратими пригадують, що військові ще з початку війни на Сході у 2014-2015 роках, давали відсіч ворогу на Луганщині та Донеччині.

“Болюча звістка з фронту. Побратими Тарас Гогусь, Михайло Гудзь, Сергій Рудий з добровольчого батальйону «Тернопіль» загинули у боях з російськими окупантами.  Хлопці були одними з перших, хто вступив у боротьбу з ворогом. Щирі співчуття рідним та близьким! Вічна пам‘ять та шана захисникам України”, – сказав Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

Схиляємо низько голови перед подвигом Героїв.

Як повідомляє офіційний сайт поліції, то на Луганщині 27 квітня під час ворожого артилерійського обстрілу загинули наші побратими:

43-річний старший лейтенант поліції ГУДЗЬ МИХАЙЛО СЕРГІЙОВИЧ, інспектор – снайпер взводу №2 РПСПОП “Тернопіль” ГУНП в Тернопільській області. У Михайла залишилося дружина та двоє синів.

51-річний старший сержант поліції ГОГУСЬ ТАРАС ЗЕНОВІЙОВИЧ, поліцейський взводу №1 РПСПОП ” Тернопіль”, ГУНП в Тернопільській області. У Тараса залишилася дружина та син.

44-річний капітан поліції РУДИЙ СЕРГІЙ АНДРІЙОВИЧ, інспектор-черговий чергової частини РПСПОП “Тернопіль”, ГУНП в Тернопільській області. Сиротою залишилася донька.

Колектив тернопільської поліції висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Ми завжди будемо  пам’ятати ваш подвиг. За ваші відібрані життя буде відплата від побратимів. Спочивайте з миром, а ми продовжимо нашу боротьбу. УКРАЇНА буде! Пам’ять про вас житиме! Слава ГЕРОЯМ!  СЛАВА УКРАЇНІ!

Заборонено фотографувати літаки та наземну техніку: поліція має право перевіряти вміст вашого смартфона

Перший столітній ювіляр у Залозецькій громаді!