Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі виникла конфліктна ситуація між людьми, які вважали один одного “диверсантами” (ФОТО)

Патрульна поліція Тернопільської області закликає громадян бути законослухняним та проявляти взаємоввічливість, а в разі виявлення підозрілих осіб, предметів чи транспортних засобів — негайно викликати на місце події поліцейських.

18 березня на вулиці Академіка Студинського виникла конфліктна ситуація між невідомими громадянами, які вважали один одного “диверсантами”. Заявник повідомив на спецлінію 102, що переслідує двох осіб, які видались йому підозрілими. Натомість інша сторона повідомила поліцейським, що їх переслідує та погрожує невідомий агресивний чоловік зі зброєю.
Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, врегулювали конфлікт між людьми, а у заявника виявили предмет схожий до зброї, на який в нього не будо відповідних документів, повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Деталі з’ясовуватиме слідство. Надалі, застерігаємо громадян: не намагайтесь затримувати невідомих осіб самостійно, тим більше погрожувати їм зброєю чи фізичною розправою. Надайте всю необхідну інформацію поліцейським та не наражайте себе на небезпеку.
Слава Україні??

Польща на саміті НАТО збирається пропонувати введення миротворців в Україну

У Тернополі поліція спіймала п’яного втікача на авто (ФОТО)