Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліція Тернополя закликає водіїв бути законослухняними та дотримуватись правил

Тернопільські патрульні нагадують громадянам про дотримання ПДР України: дотримання вимог дорожніх знаків, розмітки, зупинка та стоянка у встановлених для цього місцях є обов’язковою для всіх водіїв.

Останнім часом охоронці порядку фіксують випадки, коли водії грубо нехтують правилами дорожнього руху, особливо на вулицях обласного центру. Найбільш поширені порушення – зупинка та стоянка в місцях, де це прямо заборонено дорожніми знаками та паркування вздовж проїжджих частин. Такі ситуації створюють ускладнення для руху громадського транспорту та інших водіїв. За для зменшення фактів правопорушень, патрульні проводитимуть посилені рейди. Упродовж двох днів поліцейські обмежаться роз’яснювальною роботою з водіями, а надалі за нехтування правилами дорожнього руху на злісних порушників складатимуть відповідні адміністративні матеріали.

Інспектори також посилюють контроль за дотриманням громадянами комендантської години. Нагадуємо: в межах міста Тернополя становлено комендантську годину з 22-ї до 6-ї години.

Перебувати громадянам на вулицях міста та рухатись транспортними засобами в цей період забороняється.

Правоохоронці закликають громадян бути законослухняними та дотримуватись ПДР України.

За регулюванням цін тепер слідкуватимуть спеціальні моніторингові групи

Кожен має свій фронт. Кожен має свій блокпост, – звернення Глави УГКЦ