Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Заслужений артист України з Тернопільщини поповнив лави волонтерів

У Координаційному штабі підтримки оборони України трудяться люди різних професій – виробничники, аграрії, педагоги, будівельники, медики, бухгалтери тощо. Чимало серед волонтерів – і творчих людей, які увесь потенціал нині спрямовують на допомогу українським військовим і мешканцям, які опинилися під обстрілами.

Про постачання печива для пакунків на фронт дбає заслужений артист України Володимир Вермінський. Щоденно об’їжджає міста і села Тернопільщини, привозить до нашого штабу від господинь ящики печива. За співаком закріплено п’ять громад — Білецька, Великогаївська, Великоберезовицька, Байковецька й Гримайлівська. Господині гуртуються і з ранку до ночі печуть печиво.

«Кожен з нас волонтер. Кожен з нас докладає максимум зусиль для прискорення перемоги України над ворогом, заради майбутнього нашої країни», – зазначив Володимир Вермінський.

Колектив Тернопільського обласного методичного центру народної творчості, де він є керівником, також допомагає формувати продуктові набори на передову, долучається до іншої волонтерської праці.

 

Для Тернополя закуплять комплекти системи оповіщення, бензин та дизпаливо

У Тернополі на блокпості патрульні виявили в автомобілі пістолет та набої до автомата (ФОТО)