Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вже 47 підприємств виявили бажання працювати на Тернопільщині (ВІДЕО)

У Тернопільській області планують розміститися 47 підприємств.

ернопільська військова облдержадміністрація повідомляє, що активно веде з ними перемовини та пропонує локації, на базі яких виробництва можуть працювати, пише “Терен”.

11 підприємств вже визначилися з місцями та перевозять свої виробничі потужності. Одне з них – ТОВ ПП «Екопрінт» із Запоріжжя. Виконавчий директор підприємства Марія Попова каже, вони прийняли рішення частково переміститися на Тернопільщину та запустити тут виробництво, щоб економіка країни працювала.

Розуміємо, що в Запоріжжі ми не можемо наразі  виробляти продукцію в тих об’ємах, які потрібні сьогодні для України. Ми соціально відповідальне підприємство, в нас багато працівників і ми повинні платити податки. Тому ми запускаємося тут і вже завтра будемо видавати продукцію, – каже  Марія Попова.

Наразі на підприємстві працюють 5 працівників – це ті люди, яким вдалося виїхати із Запоріжжя з-під обстрілів разом із сім’ями. Серед них менеджери та працівники виробництва. Надалі планують брати на роботу місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб.

“Та будьте людьми, не паліть”: на Тернопільщині знову горіла суха трава

“Ніколи не пробачимо цього”: у боях з окупантами загинув військовий з Тернопільщини (ФОТО)