Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Футболісти збірної України записали відеозвернення із закликом зупинити війну (ВІДЕО)

Гравці збірної України з футболу звернулись до світової спільноти із закликом протидіяти війні та російській пропаганді, а також подякували всім, хто підтримує Україну, повідомляє ТСН.

У зверненні взяли участь Андрій Пятов, Олександр Зінченко, Микола Шапаренко, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Руслан Малиновський та інші. Додаємо повний текст звернення. Відео – тут.

«Ми звертаємося до футбольної спільноти, до всіх, хто об’єднаний любов’ю до гри у футбол, кожного уболівальника, кожного тренера, кожного гравця, кожного менеджера. До усіх, хто захоплюється футболом. Ми звертаємося до вас, що пояснити всьому світу і показати кожному жителю планети Земля.

Що під прикриттям спецоперації російські війська ведуть відкриту війну проти України. Завдають ракетних ударів по житлових районах, обстрілюють мирне населення. Ми закликаємо кожного, хто чує нас, протидіяти цій війні, зупинити руйнування та кровопролиття.

Ми просимо всю світову спільноту протидіяти російській пропаганді. Показувати правду про війну в Україні всіма можливими ресурсами. Ми вдячні кожному, хто вже це зробив, і кожному, хто нас підтримає. Ні війні! Слава Україні! Героям слава!» – сказали гравці футбольної збірної.

На Тернопільщині водійка на “Лексусі” перевищила швидкість і водій на “Ауді”, який віз гуманітарну допомогу, злетів у кювет

Увага! Невідомі предмети на вулиці можуть бути вибухонебезпечними