Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Уже відомі марки автівок, які вилучили у п’яних водіїв Тернопільщини: є досить хороші варіанти

На Тернопільщині і далі триває «акція»: випив – сів за кермо – автівка пішла для потреб армії. За останню добу вилучена ще одна машина у такого горе-водія. Загалом з початком воєнних дій в Тернопільській області вилучено вже 11 автомобілів.

– Динаміка за останні дні мінусова. Люди вже не хочуть віддавати свої транспортні засоби для військових потреб. До певної міри це плюс, бо будемо мати тверезих водіїв на дорогах. Але хто хоче долучитися, будь-ласка, «акція» триває. Поки йде війна ваш транспортний засіб зможе допомогти військовим, – зазначив на брифінгу голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш.

Очільник області також розповів, як проходить процес передачі вилучених автівок для потреб армії та які марки автомобілів уже вилучені, пише “Номер один”.

– Після виявлення нетверезого водія за кермом, машина вилучається, потрапляє на штрафмайданчик, приходить супровідний лист від керівника патрульно-постової поліції чи начальника обласної Нацполіції і в той же вечір штаб оборони Тернопільської області розподіляє авто для Нацгвардії, тероборони, військової служби правопорядку тощо. На сьогодні всі 11 автомобілів розписані і вже спрямуванні для потреб наших захисників. Серед них є досить не погані варіанти, такі як «Тойота Кемрі» (2017 рік випуску) та  «КІА Сід» (2020 р.в.). Військовослужбовці мають право поїздити на хороших автомобілях!, – підсумував Володимир Труш.

У Тернополі розгорнуть наметове містечко для біженців

На Донеччині від ворожої кулі загинув Іван Волочій з Тернопільщини (ФОТО)