Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

З Тернопільщини відправили ще одну фуру гуманітарної допомоги на Схід України (ВІДЕО)

Медикаменти, одяг, продукти харчування, засоби гігієни та інші необхідні речі. Це вже 11 фура гуманітарної допомоги, яку відправили волонтери з Тернопільщини на Схід України, пише Терен.

Координатор волонтерської групи «Схід та Захід єдині назавжди» на Тернопільщині Василь Конько каже, що волонтери та люди доброї волі об’єднались та працюють чітко, як військові: збирають вантаж, потім на складах сортують його за певними критеріями і тоді вантажать для відправки у пункт призначення.

 «З початку війни з 24 лютого це буде вже відправилась 11 фура на Схід України. Долучились 30-40 громадських організацій, прості жителі міста, жителі громад . У нас чітко все відправляється. Потім нашим хлопцям приходить все на склади до східного кордону і маленькими транспортними засобами воно все розвозиться по підрозділам, кому що необхідно. Хлопці дуже радіють. що про них дбають»,- розповідає Василь Конько.

«Завдання нашої області, яка сьогодні перебуває в тилу. допомагати нашим хлопцям на передовій, допомагати усім необхідним, також допомагати усім людям які сьогодні залишились без даху над головою. Потрібно показати їм нашу підтримку нашу любов та допомогу,- наголосив Володимир Болєщук.

У єдності – наша сила. Кожен з нас власною працею крок за кроком наближує перемогу.

На Тернопільщині сусід обікрав приятеля й тепер його судитимуть по законах військового часу

На Тернопільщині під час гасіння пожежі лісу постраждала жінка (ВІДЕО)