Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Легендарна людина з Тернопільщини відсвяткувала 95 років (ФОТО)

1 лютого свій 95-ий рік народження відзначив Данилейко Роман Васильович – легендарна людина, заслужений вчитель України.

Про це повідомляє Товстенська селищна рада.

“95 – це не межа

1 лютого свій 95-ий рік народження відзначив Данилейко Роман Васильович – легендарна людина, неординарна особистість, член ОУН (УПА) та Заслужений вчитель України.

Вшанувати ювіляра прийшли заступник Товстенського селищного голови Ольга Копчук, директор Товстенської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів Марія Окопняк та голова профспілкової організації Товстенської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів Микола Буць.

Вітаючи Романа Васильовича з поважним святом, Ольга Копчук передала від керівництва селищної ради Подяку та образ «Святої родини». «Нехай цей сувенір буде для Вас оберегом від усіх негараздів. Низький уклін за Вашу працю та здоров’я на многая літ» – зазначила заступниця селищного голови.

Звучали зворушливі слова вдячності за багаторічну вчительську роботу і від директора школи Марії Окопняк. Адже, як виявилось, всі присутні були учнями ювіляра. За теплою бесідою згадували шкільні роки та бажали Роману Васильовичу щасливого довголіття.
Проводжаючи гостей, ювіляр щиро подякував за увагу та турботу”, – йдеться у повідомленні.

Залишається все менше і менше часу: дворічному Артему з Тернополя можуть відмовити в трансплантації через брак коштів (ФОТО)

Не було супутніх патологій: повідомили від чого помер 19-річний студент у Тернополі