Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дмитро Підручний знову покращив особистий рекорд на Олімпіаді

Сьогодні тернопільський біатлоніст на Олімпіаді в Пекіні стартував у спринтерській гонці і посів 13 місце.

Дмитро “чисто пройшов” перший вогневий рубіж, та й на перших двох колах дистанції демонстрував високу швидкість, і видавалося, що наш спорсмен може реально претендувати на медаль.

Однак на стрільбі стоячи тернополянин припустився промаху і вийшов зі стрільбища сьомим. Останні кілометри далися нашому спортсмену дуже важко, він опустився ще на кілька позицій і фінішував 13-им.

Однак позиція лише в 40 секундах від медального п’єдесталу, хочеться сподіватися, робить Дмитра одним із фаворитів завтрашньої гонки переслідування, яка є його коронною (саме в цій гонці Підручний виграв чемпіонат світу в 2019 році).

Лише на секунду, до речі, пізніше від Дмитра фінішував інший українець Артем Прима, а, зважаючи на високе місце Юлії Джими в жіночій гонці, дивимося на завтрашні змагання з перспективою.

Після гонки Дмитро поділився, як важко далася дистанція:

“Дуже важка гонка сьогодні, з перших метрів працював на максимальних швидкостях. Третє коло було мега складним, ледь-ледь доїхав: був на межі того, щоб втратити свідомість, віддав все, що міг. Але, на жаль, для хорошого результату цього було мало, багато програв ходом. Сьогодні частину гонки їхав з Йоханнесом Бьо, але за ним довго протриматися не зміг, тому що він тримав дуже високий темп. А на третьому колі сил у мене не було”.

До слова, 13 місце Дмитра в цій гонці найкраще для нього в особистих гонках на Олімпійських іграх. Та хочеться сподіватися, що це ще далеко не межа.

 

 

Прихильники РПЦ з Почаєва проведуть у Києві мітинг проти вакцинації і “чіпізації”

У Тернополі пенсіонерка налагодили торгівлю нелегальними товарами (ФОТО)