Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яний підліток вчинив аварію і втік (ФОТО)

10 лютого близько опівночі тернополянин звернувся до правоохоронців і повідомив, що водій автомобіля Daewoo Matiz пошкодив його транспорт та поїхав з місця ДТП.

Інспектори негайно розпочали пошуки ймовірного правопорушника. Поліцейські виявили автомобіль, на який вказав заявник, на вул. Шептицького, на місці також перебував заявник, який своїми силами намагався втримати винуватця ДТП. Патрульні поспілкувалися з водієм автомобіля Daewoo та виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці. Прилад Драгер показав результат 0,67 проміле, що майже в 3 рази перевищує допустиму норму.

Окрім того, охоронці порядку з’ясували, що громадянин не мав права керувати транспортним засобом, адже йому ще не виповнилось 18 років.

Поліцейські повідомили матір юнака та склали на хлопця протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця вчинення ДТП), винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП та направили автомобіль на арештмайданчик.

На Олімпіаді в Пекіні тернополянка Олена Білосюк вийшла з самоізоляції і готується до естафети

Неадекватна поведінка: у Тернополі син відкусив палець мамі і погрожував поліції (ФОТО)