Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Убивство на Київській: справу передали до суду (ФОТО)

Про вбивство у Тернополі на вулиці Київській практично вже всі забули. Днями ж прокуратура Тернопільської області скерувала справу до суду. Вже відомі обставини злочину й імовірний убивця.

На даний час розслідування завершено. Обвинувачений перебуває під вартою, і в скорому часі розпочнеться слухання справи у суді. Відомо, що чоловіка задушили, перед тим били й навіть відрізали геніталії, тому обвинуваченого судитимуть за частиною 1 статті 115 – умисне вбивство.

Нагадаємо, трагедія трапилася 2 вересня 2021 року на вулиці Київській, 16. З самого ранку мертвого чоловіка за руки та ноги невідомі особи тягнули до смітника. Їх помітив двірник, вірогідно, злякав злочинців, і вони втекли. Убивство трапилось у квартирі будинку, що на першому поверсі. Дане помешкання було як бордель для безхатченків й пияцюг. Майже щовечора сусіди зверталися до власниці квартири, тієї самої Катерини, яка пускала до свого помешкання підозрілих осіб. Мешканці розповідали, що нічні гуляння у квартирі ставили на ноги увесь під’їзд, бійки, крики та постійні лайки – ось що відбувалося в квартирі. Правоохоронні органи розшукали власницю квартири, після вбивства вона втекла до одного із сіл, що на Тернопільщині. Обвинуваченого також розшукали, чоловік веде бродячий спосіб життя, хоча прописаний у Чортківському районі. Він перебуває у СІЗО.

Щодо власниці квартири, то подейкують, що декілька років тому в злощасній квартирі жили квартиранти, люди були досить нормальними, із сусідами у них не виникало конфліктів, власниця ж попросила їх з’їхати й сама оселилася в помешканні. Згодом за страшенні борги за комунальні послуги їй відрізали газ, світло, воду, перекрили й каналізацію, але гостей це не зупиняло. Щоночі тут відбувалися галасливі вечірки, які закінчилися такою трагедією. Сусіди кажуть, що цього варто було й чекати, бо говорити із власницею квартири було неможливо, лише наражали себе на небезпеку. Катерина також має відповідати за скоєне, можливо, вона й не вбивала чоловіка, але чого ж тоді не викликала «швидку» та поліцію?.

На тілі вбитого, за версією сусідів, не було живого місця, думали, що, може, це чоловік Катерини, але розгледіти щось у понівечиному обличчі було складно. Чоловіка побили, а потім задушили. Хто ж по-звірячому відрізав йому геніталії, невже це чоловік-вбивця, у цьому сусіди дуже сумніваються. Далі буде…

Джерело: Тижневик “Номер один”

На Чортівщині від ковіду помер 27-річний чоловік

Крадіжка у Бережанах: невідома особа забрала чужий гаманець (ВІДЕО)