Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин Ігор Комендат пішов з посади головного податківця Львівської області

Тернополянин Ігор Комендат пішов з посади головного фіскала Львівської області. Повідомив про це вже ексначальник податкової Львівської області вчора, 2 лютого, у властивій йому манері і з гумором – вдягнувши футболку з надписом “Збиті льотчики”. Як відомо, Ігор Комендат – президент БК Тернопіль, який виступає в Суперлізі, а “Збиті льотчики” – неофіційне прізвиського нашої команди в минулому сезоні.

Ігоря Комендата обрали повторно начальником податкової служби на Львівщині у травні 2021 року. Тоді Ігор Комендат пройшов усі перевірки та конкурс.

Поки не зрозуміло, що стало причиною відставки, адже результати роботи були досить вдалими: Ігор Комендат зокрема повідомляв, що надходження до держбюджету за 2021 рік зросли на 42 відсотки, а якщо порівняти з позаминулим роком, та перевищили 18 млрд грн. Це додатково майже 5,5 млрд грн. Збір по ПДВ становив 7,4 млрд грн – плюс 36 відсотків, або майже 2 млрд грн. Податку на прибуток підприємств надійшло на 54 відсотки більше, якщо порівняти з позаминулим роком – плюс 0,8 млрд грн.

За 2021 рік до Держбюджету надійшло понад 4 млрд грн податку з доходів фізичних осіб. Ріст – 28 відсотків. На чверть зросло надходження єдиного внесу на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що становило понад 17 млрд грн.

Зазначимо, що Ігор Комендат – уродженець Рівненської області, з жовтня 2014 року працював начальником ГУ ДФС у Тернопільській області, а до цього – заступником начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області та помічником народного депутата Верховної Ради 7 скликання Віталія Чугуннікова ,який потім очолив Рівденську ОДА.

null

 

На Тернопільщині від коронавірусу помер 19-річний хлопець: статистика хвороби за добу

У “Київстарі” масштабний збій: абоненти не можуть подзвонити