Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Профільна асоціація України підтримала ініціативу нардепа з Тернопільщини (ФОТО)

Національна асоціація молочників України «Укрмолпром» підтримує ініціативу народного депутата Івана Чайківського щодо встановлення нульового ПДВ на продукти харчування та весь виробничий сільськогосподарський ланцюг. 

Про це повідомив депутат на сторінці в Facebook та прикріпив фото офіційного листа, який отримав від Національної асоціації молочників.

В листі йдеться про те, що молочні продукти для споживачів стають майже недоступними, адже ціни на молочну сировину і продукцію зростають. В результаті вітчизняна молочна галузь неконкурентоспроможна ні на внутрішньому, ні на зовнішньому ринках. Адже продукцію, яка в країнах Євросоюзу є дешевшою, масово завозять в Україну. Вирішити цю проблему може «нульова» ставка ПДВ. Профільні асоціації просять ініціювати зміни до Податкового кодексу України щодо встановлення ставки 0% ПДВ на: молочну сировину, енергетичні ресурси, готову молочну продукцію. Така пропозиція спрямована на цінову доступність молока і молочних продуктів.

Долонею по обличчі: у Кременці в магазині чоловік побив дружину

Два мільйони на тероборону та зниження цін на продукти харчування: за що голосували на позачерговій сесії облради? (ВІДЕО)