Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Оновили частину приміщень: у музичній школі в Підгайцях вперше за багато років провели капітальний ремонт (ФОТО)

У Підгаєцькій музичній школі – нові, комфортні приміщення. Відремонтували їх за кошти державного бюджету, які були виділені з ініціативи народного депутата України Івана Чайківського. Днями народний обранець разом із першим заступником голови Тернопільської обласної ради Володимиром Болєщуком оглянули оновлені приміщення.

Пишаюся, що ми допомагаємо тим, хто сам багато робить для людей і громади. Це справжні господарі свого життя, яке є прикладом для інших. Щиро бажаю молоді розвиватися та пишатися своєю малою батьківщиною, – зазначив Іван Чайківський.

Володимир Болєщук підкреслив, що Тернопільщина славиться здібними дітьми, проте, не завжди є місце, де вони можуть розвивати свій талант.

З реформою децентралізації частина музичних шкіл потрапили під закриття. Тішить, що Підгаєцька громада все-таки змогла зберегти місцеву музичну школу, де наша обдарована молодь може вдосконалюватись. Також навчальним закладам потрібно допомагати капітальними інвестиціями. Тому було виділено кошти з державного бюджету на ремонт частини приміщень Підгаєцької музичної школи. Вже сьогодні діти мають можливість розвивати свої таланти у комфортних умовах, – сказав Володимир Болєщук.

Діти гостинно зустріли гостей та подарували присутнім концерт.

На Тернопільщині водій збив на смерть багатодітну маму (ФОТО)

Німецькі антропологи реконструюють череп, який знайшли на Тернопільщині