Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нива переглядає нападника київського Динамо і одеського Чорноморця

Стало відомо, що в тренувальному таборі «Ниви» перебувають чотири потенційні новачки: Валерій Самар — з «Олександрії», Роман Слива, який раніше виступав за «ВПК-Агро», Андрій Глоба («Суми») та Данило Сухоручко, який захищав кольори «Чорноморця», але належить київському «Динамо».

На одному з тренувань було травмовано захисника Владислава Дворовенка, який надовго вибув з ладу.

21-річний нападник Данило Сухоручко (21 лютого виповниться 22 роки) — вихованець молодіжної академії київського «Динамо», у команді якої виступав у ДЮФЛУ. У сезоні 2017/18 років був переведений до команди U-19, за яку в чемпіонаті України відіграв 13 матчів (1 гол).

На початку серпня 2018-го Данило відправився в оренду до «Арсеналу-Київ». Виступав за юнацьку та молодіжні команди київського клубу. Дебютував за першу команду канонірів 8 грудня 2018 року в програному (0:3) виїзному поєдинку 18-го туру УПЛ проти луганської «Зорі». Данило вийшов на поле на 62-й хвилині, замінивши Сержа Акакпо[3].

У січні 2021 року був відданий в оренду в «Чорноморець» (Одеса)[4]. До кінця сезону він зіграв 13 ігор та забив 2 голи, допомігши команді посісти 2 місце та вийти до Прем’єр-ліги, після чого оренда була подовжена ще на один сезон. У першій частині цього сезону в Прем’єр-Лізі зіграв за Чорноморець один матч.

Олімпіада в Пекіні: перемога Норвегії, ОКР – наприкінці 10-ки і одна медаль України

За скільки у Чорткові можна купити квартиру: найнижчі та найвищі ціни (ФОТО)