Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Коштів у батьків немає: у Тернополі збирають гроші на порятунок важкохворого хлопчика (ФОТО)

Збирають допомогу на лікування 10-річного Едуарда Коричака з Тернополя. У хлопчика – рак.

Спочатку у дитини діагностували рідкісну генетичну хворобу – Синдром Луї-Бар. Згодом лікарі виявили у маленького тернополянина рак 4-тої стадії.

Як розповідає друг родини Тетяна Титович, в грудні минулого року Едуард переніс операцію з відсічення лімфатичного вузла шиї. Далі розпочався курс хімієтерапії.

Сім’я сподівалась на покращення стану хлопчика, але, на жаль, поки ситуація невтішна. Попереду в дитини тривале та дороге лікування, на яке коштів у батьків немає.

Один курс терапії вартує 4 тисячі доларів. Таких заплановано 4, тобто необхідно 16 тисяч доларів.

“Для сім’ї така сума не під силу, адже всі заощадження витрачені. Звертаюсь до усіх вас і прошу не залишити сім’ю на одинці з бідою і допомогти врятувати життя цього милого хлопчика. На нього вдома чекають два молодші братики.

Тільки завдяки нашій допомозі Едуарду зможуть продовжити лікування. Його життя засяє іншими барвами і він як справжній боєць подолає цю страшну хворобу”, – написала Тетяна Титович.

Реквізити для допомоги: картка тата 4731 21911 396 4302 (Ігор Коричак); мами – 5168 7451 1415 8485 (Оксана Коричак). Міжнародні перекази: Korychak Ihor – 4731 1856 1387 5340.

 

У Тернополі повідомили про замінування супермаркетів (ФОТО)

Смертельний випадок на Кременеччині: дерево упало на чоловіка