Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Вона його народила, а він її бив і з хати виганяв”: на Тернопільщині син знущався над мамою

Сімейним дебоширом виявився  34-річний житель Підволочиської громади. Страждала від його рук рідна матір. Щодо дій чоловіка поліцейські тричі складали адміністративні протоколи. Коли це не допомогло, розпочали кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень.

Дії сина були зафіксовані поліцією не один раз. Суд присудив йому 150 годин громадських робіт. Проте чоловік ухилявся від відбування покарання та продовжував кривдити родичку. Наприкінці минулого року він вкотре вчинив сварку та вигнав матір з дому, пише “Номер один”.

– Неприємна подія трапилася в селі Іванівка Підволочиської громади. Насилля над своєю матір’ю вчиняв рідний син – неодноразово судимий за спричинення тілесних ушкоджень, фізичної болі своїй матері. Починаючи з 2019 року, він систематично кривдив жінку. Ображав її, кричав, згодом почалися побої. У матері він єдиний син, живуть вони удвох. Власної сім’ї у дебошира немає. Батька також, він давно помер. Спочатку поліція складала на кривдника адміністративні протоколи за вчинення домашнього насильства. Згодом за такі дії було складено ряд кримінальних проваджень. Тілесні ушкодження були різними. Починаючи з минулого року, три кримінальні провадження направлено до суду саме за вчинення домашнього насильства. Від покарання, а саме відбування громадських робіт, він всіляко ухилявся, перебував місяць у СІЗО, але жодним чином на дії чоловіка це не вплинуло. Він повертався додому і брався за старе, кривдив та бив матір. Жінка зверталася неодноразово в поліцію, сина боялася, а тому тинялася по вокзалах, закинутих будівлях, – розповів начальник слідчого відділення Підволочиського ВП ГУНП в Тернопільській області Тарас Стець.

Зі слів начальника стало відомо, що староста села також звертався у поліцію, адже всі знали про дії кривдника й не могли не реагувати. Причиною такої поведінки став алкоголь. Чоловік, прийнявши оковитої, дозволяв собі простягати руки до матері, ніде не працював і вимагав від старенької кошти на власні потреби.

– Справа на стадії судового процесу, і беручи до уваги той факт, що людина на шлях виправлення не стає й ухиляється від відповідальності, за свої дії може опинитися за гратами на довгий термін. Із кривдником було проведено різного роду бесіди, але, на жаль, це не дало результату. Свої дії пояснює, що матір почала пиячити, грошей на власні потреби не дає, тому він і вдався до таких дій, – додає Тарас Володимирович.

Будемо сподіватися, що Феміда не закриє очі на такі дії, адже чим могла завершитися ця історія, якби не втрутилася поліція, страшно й уявити…

Боксер Василь Ломаченко у свій день народження поїхав у Почаївську лавру (ФОТО)

Щоб піти у відпустку, то потрібно платити гроші: на Тернопільщині поліцейський вимагав у підлеглого 6000 грн