Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Рідні чекають на повернення і благають про допомогу: на Борщівщині зник молодий чоловік

Три довгих дні рідні та близькі Василя Продивуса, жителя села Іване-Пусте, чекають на його повернення чи хоч якусь інформацію про стан та місцезнаходження молодого чоловіка.

Цієї суботи чоловік, якому 35 років, пішов у гості до свого двоюрідного брата Степана, який, як і він, проживає у селі Іване-Пусте. Батько Василя, з яким він живе, зранку пішов у справах, а коли повернувся, то побачив, що сина немає. Коли ж зателефонував до нього, той розповів, що в гостях у брата.

Василь часто бував і неодноразово ночував у двоюрідного брата, а тому батько не хвилювався. І навіть тоді, коли Василь не повернувся вечором додому, подумав, що він залишився на ніч у родича. Зранку ж неділі відразу зателефонував до племінника, але Степан сказав, що Василь пішов додому ще вечором суботи. Зателефонувавши до всіх знайомих та родичів, батько звернувся в поліцію та повідомив про зникнення сина.

Правоохоронці, які прибули за викликом, розшукати Василя не змогли, розповідає свекруха рідної сестри Василя. Обіцяли продовжити пошуки сьогодні зранку.

За словами пані Марії, з якою редакції “Звістки” вдалося поспілкуватися, у Василя діагностовано розсіяний склероз, а тому він потребує специфічного лікування та нагляду.

Рідні звертаються до усіх небайдужих допомогти у пошуках зниклого Василя Продивуса. Якщо у когось є якась інформація, можна зателефонував до батька чоловіка за номером: +380979210071 чи в поліцію: 102.

Побачив занадто пізно: смертельна аварія на Кременеччині (ФОТО)

“Наш синочок виснажений…”: збирають кошти на порятунок 2-річного хлопчика з Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)