Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі обстежують будинки зі змішаним типом теплопостачання

У Тернополі уже провели обстеження більше 40 багатоквартирних будинків, які отримують послуги із постачання теплової енергії.

У Тернополі цими днями розпочали свою роботу спеціальні комісії, що здійснюють обстеження багатоквартирних будинків, які отримують послуги із постачання теплової енергії, перевіряють стан теплоізоляції транзитних трубопроводів у квартирах, де встановлено індивідуальне опалення, та місця загального користування (горища, підвали, сходові клітки).

Робочі групи, до складу яких увійшли представники тепломереж, ЖЕКів чи ОСББ та депутати міської ради, у присутності співмешканців будинку до 28 січня загалом повинні обстежити більше 700 багатоповерхівок Тернополя, які отримують послуги із постачання теплової енергії.

Станом на 18 січня у місті вже проведено обстеження більше 40-ка багатоквартирних будинків.

На підставі складених актів комунальне підприємство теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» проведе перерахунок плати за функціонування внутрішньобудинкових систем опалення та гарячого водопостачання за грудень 2021 року та січень 2022 року.

Як наголошує міський голова Сергій Надал, перерахунок  вартості наданих послуг  насамперед заплановано провести для тих тернополян, у кого в квартирі заізольовані транзитні трубопроводи, проте у платіжках за грудень вони отримали нарахування за ці стояки.

Звертаємо увагу, співмешканцям багатоквартирного будинку, які хочуть, щоб у їхній квартирі чи в під’їзді провели обстеження внутрішньобудинкових теплових комунікацій, необхідно звернутися до управителя будинку (обслуговуюче підприємство або голова ОСББ).

До 18 років заборонили ходити на дискотеку: на Тернопільщині суд покарав двох малолітніх злодіїв

У Тернополі пропав 15-річний хлопець: розшук (ФОТО)