Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин став чемпіоном світу із зимових видів спорту (ФОТО)

У Норвегії відбувся чемпіонат світу із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору. В останній день перегонів, виступаючи у лижній змішаній мікс естафеті 4×2,5 км, тернополянин Тарас Радь разом із колегами по команді Людмилою Ляшенко та Павлом Балем вибороли золоті нагороди.

На змаганнях світової першості нашому землякові вдалося здобути повний комплект медалей: окрім «золота» у лижній змішаній мікс естафеті, Тарас завоював також «срібло» у біатлоні на середній дистанції у 10 км та «бронзу» у біатлоні-спринт на дистанції 6 км, – повідомляє управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

До слова, Тарас Радь є майстром спорту України міжнародного класу з лижних перегонів та біатлону, вихованцем ДЮСШІ «Інваспорт», студентом факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Тренер спортсмена – заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак.

Загалом на чемпіонаті світу у Норвегії українські спортсмени здобули шість золотих медалей із двадцяти однієї нагороди.

Нічна аварія у Чорткові: автомобіль врізався у паркан і завис на ньому (ВІДЕО)

У Тернополі чоловік облив бензином та підпалив магазин через неякісну горілку