Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Продавав ліс: депутата Тернопільської райради “на гарячому” спіймали на хабарі у 25 тисяч гривень (ФОТО)

Днями у Бережанах затримали депутата Тернопільської райради та керівника районного комунального лісового господарства «Підгайціагроліс» Ігоря Дмитерка. Чоловік вимагав та отримав 25 тисяч гривень хабаря за безперешкодне вивезення деревини в необмеженій кількості з території лісгоспу, пише ПравдаТУТ.

Ігор Дмитерко – чинний депутат Тернопільської районної ради від «Радикальної партії Ляшка». Як повідомляють у поліції, його затримали у той час, коли чоловік якраз перераховував кошти.

Під час слідства з’ясувалось, що керівник комунального лісгоспу вимагав хабар в підприємців за можливість безперешкодно і в необмеженій кількості вирубувати ліс і вивозити деревину.

Поліція затримала директора комунального лісгоспу, який продавав ліс в обхід встановлених норм. Він одержав 25 тисяч гривень неправомірної вигоди за безперешкодний відпуск лісопродукції та вивіз її з території лісогосподарства, — повідомили в поліції Тернопільщини.

Ігоря Дмитерка затримали згідно статті 208 ККУ. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Посадовцю може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Наразі триває розслідування. Керівнику комунального лісгоспу вже обрали запобіжний захід — домашній арешт.

У Польщі агентство з працевлаштування обдурило більше 100 українців

Уже цього тижня хліб може зникнути з полиць: чому (ВІДЕО)