Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Без інтиму, без алкоголю”: на Тернопільщині чоловік пропонує оригінальну послугу друга на годину

Житель Бережан Андрій Винник пропонує оригінальну послугу. Чоловік може стати співрозмовником і навіть другом, побалакати про наболіле, підтримати чи просто вислухати людину.

Таке оголошення пан Андрій розмістив у групі Бережанські новини.

“Привіт. Мене звати Андрій. Можу бути твої другом. Я не психолог, не вчу як правильно жити, просто велесіше. Якщо потрібна порада, висловлюю свою точку зору, але приймати рішення Ви будете самі.

Бувають різні моменти, коли заходиш в глухий кут, не розумієш, що з тобою відбувається. А іноді просто хочеться поговорити, отримати підтримку. Рідним, близьким друзям не все можна розповісти. У цих випадках один на годину – відмінний вибір. Анонімність гарантую”, – пише чоловік.

Послуга платна. Вартує вона 200 гривень на годину. Оплатити можна, перерахувавши кошти на картку, або ж готівкою перед зустріччю. Додаткові витрати (їжа, напої, квитки тощо) бере на себе “клієнт”.

У коментарях користувачі підтримують Андрія Винника.

“Це крутезна ідея і те, що в Бережанах буде така програма.
Бажаю Вам більше позитивних людських історій. Звісно будуть і не дуже позитивні історії, але отримавши Вашу підказку, щоб в результаті все оберталося в людей на позитив”, – написала Роксана Костів.

 

Жителям Тернопільщини повідомили номер телефона, з якого дзвонять шахраї

Як на Збручі цього року відзначали День Соборності України (ФОТО, ВІДЕО)