Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі 41-річний чоловік напав із ножем на 85-річну сусідку

Чоловіка, який напав на сусідку, затримали тернопільські поліцейські.

Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище інкримінують працівники Тернопільського райуправління поліції 41-річному жителю обласного центру. Чоловікові уже оголосили підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

4 січня на лінію “102” надійшло повідомлення від 85-річої тернополянки. Жінка повідомила, що сусід, який мешкає з нею на одній сходовій клітці, постукав у двері та попросив води.

Коли вона відчинила, він, погрожуючи ножем, забіг до квартири та почав вимагати гроші. Пенсіонерка віддала йому 150 гривень. Нападник, тікаючи, прихопив із собою ще й планшет. Його здав до ломбарду за 750 гривень.

Проведеними слідчо-оперативними заходами, працівники кримінальної поліції встановили місцеперебування нападника. Чоловік уже неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини, зберігання наркотиків та інші правопорушення. Зізнався він і у розбої.

Тернополянину оголосили підозру згідно ч.3 ст 187 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Гурт Go-A та гучна коляда: 22 січня у Настасові відбудеться масштабний фестиваль

Підготовчі плани тернопільської Ниви: стало відомо про чотири спаринги