Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Українська естафетна команда з біатлону взяла першу нагороду сезону

Щоправда без участі тернополянина Дмитра Підручного, який пробіг сьогодні іншу гонку.

Сьогодні на етапі Кубка світу в німецькому Оберхофі був день естафет. Вперше у сезоні змішані – класична й одиночна.

Класична змішана естафета розглядається тренерським штабом збірної як реальний шанс на олімпійську нагороду, отож до неї увага підвищена. Однак, на жаль, вже перший етап у виконанні Артема Прими відкинув нашу збірну в кінець другого десятку, і в подальшому тернополянину Дмитру Підручному на другому етапі, як і двом дівчатам Валі Семеренко і Юлії Джимі, довелося боротися максимум за 10-ту позицію. У підсумку на ній Україна і фінішувала.

Значно цікавішою і захоплюючою для нас була одиночна змішана естафета. Українська пара – Артем Тищенко і Дар’я Блашко – постійно перебували в числі претендентів на нагороди і в підсумку фінішували третіми!

Це перша нагорода для збірної України в цьому сезоні. Цікаво, що Артем Тищенко, який, м’яко кажучи, не хапає зірок з неба в інших біатлонних гонках, здобув уже третю (!) медаль Кубку світу саме в одиничних естафетах. Вперше це було в  2015 р., а вдруге – в 2018-ому.

Завтра в Оберхофі відбудуться гонки переслідування. Дмитро Підручний буде стартувати 44-им (саме таке місце він посів у п’ятничному спринті) з відставанням 1:53. Початок гонки о 13.30. Жіноча гонка переслідування розпочнеться о 15.45.

ДТП біля Бережан: автомобіль злетів у кювет (ФОТО)

У Тернополі в туалеті обікрали 18-річну дівчину