Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянка продавла психотропну речовину PVP

Позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна загрожує 53-річній жительці Тернополя, яка збула заборонену психотропну речовину знайомому.

У ході досудового розслідування слідчі зібрали докази, що у підозрюваної виник злочинний умисел на незаконне придбання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини PVP. Тернополянка на прохання приятеля, який на той момент перебував в сусідній області, погодилася придбати заборонену речовину. Чоловік переказав на банківську картку жінки обумовлену суму, а зловмисниця через інтернет купила PVP. Вже наступного дня за допомогою служби доставки вона відправила посилку з забороненим вмістом знайомому.

Дії зловмисниці правоохоронці кваліфікували за частиною 2 статті 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів за попередньою змовою групою осіб, а також збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях, що призначені для проведення навчальних, спортивних і культурних заходів, та в інших місцях масового перебування громадян, або збут чи передача цих речовин у місця позбавлення волі, або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби або психотропні речовини).

Міру покарання їй обере суд.

Читайте також: Мама передала марихуану у Польщу сину-заробітчанину з Чортківщини

Напилася таблеток: у Тернополі вночі 18-річна дівчина намагалася покінчити з життям

Юнак з Бірок веде кулінарний блог, готуючи страви 4 кухонь світу (ФОТО)