ТОП 5 моделей рюкзаків та портфелів Samsonite для дітей різного віку

Власна сумка на прогулянці в очах дитини наближає її до дорослих: вона має власні речі, вона сама стежить за їх зберіганням. Дитина вибирає рюкзак чи шкільний портфель, як іграшку: за кольором та стилем. Батькам важлива безпека аксесуара – гіпоалергенність й рівномірний розподіл вантажу. Які моделі сподобаються і дітям, і дорослим?

Рюкзаки для дитячого садка

Малята самі приносять іграшки, шкарпетки, важливі дрібниці. Важлива мінімальна вага, простота чищення, зовнішній вигляд виробу. Зверніть увагу на серію рюкзаків-іграшок HAPPY SAMMIES від відомого виробника тревел-аксесуарів компанії Samsonite:

 

  • виконані у скандинавському мінімалістичному дизайні;
  • верхній клапан зображує мордочку казкового персонажа: ведмедик Тедді, киця Кітті, лис Вільям;
  • важать лише 200 грамів;
  • розраховані на об’єм до 7 та 11 літрів;
  • широкі лямки спереду додатково зафіксовані карабіном.

Портфель та рюкзак для молодшої школи

Широкий портфель з верхнім клапаном та широкими лямками формує гарну поставу та рівномірно розподіляє вагу. Габарити стильного портфеля-органайзера SAM SCHOOL SPIRIT 38х31х14 см.Внутрішні відсіки вміщують зошити, перші підручники, пенал та планшет. На лямках передбачені світловідбивальні елементи. Дизайн у стилі всесвіту MARVEL напевно сподобається маленькому супергероєві.

Рюкзаки в стилі Disney з Мікі та Мінні створені для дівчаток. Компактні моделі D-подібної форми забезпечені зовнішнім відсіком для ключа та телефону. Об’ємні фігури мультиплікаційних персонажів виконують роль іграшки. Міцні шви, надійні блискавки, м’яка ручка для перенесення, ортопедична спинка, широкі лямки – все для комфорту та здоров’я маленької школярки. Вага рюкзаків не перевищує 200-300 г.

Рюкзаки для тинейджерів

Чим старша дитина – тим лаконічніший дизайн. Samsonite розробив надійні надлегкі моделі для дівчаток та хлопчиків з органайзерами, зовнішніми відсіками, відділами для пляшок, світловідбивачами. Модель FROZEN II з ніжною вишивкою та принтом має висоту 41 см вміщує 18 літрів вантажу.

Легко вміщує ноутбук, планшет, смартфон, блокноти та зошити стильний, майже дорослий, рюкзак PARADIVER LIGHT з органайзером та потайною кишенею.

Вибирайте нову модель для дитячого садка та школи онлайн на офіційному сайті компанії разом із майбутнім власником. Розглядайте деталі, порівнюйте місткість та вагу, дизайн та забарвлення.

Микола Галас

This website uses cookies.