Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Шумську чоловік прийшов помиритися із колишньою дружиною і побив її (ВІДЕО)

Пара розвелася, ще десять років тому. Але чоловік досі знущається з ексдружини. От і цього разу він прийшов до колишньої, аби попросити вибачення. Після спільного вживання алкоголю почав її бити знову.

Потерпіла від зловмисника колишня дружина. За десять років, відколи пара розлучилася, жінка спокою не мала. У місцевому відділенні поліції кажуть, що за цей період було задокументовано 11 фактів домашнього насилля.

Черговий прихід ексблаговірного – спроба залагодити конфлікти, адже за систематичне вчинення домашнього насилля було розпочато кримінальне провадження, і 51-річного шумчанина чекав суд. Зі слів потерпілої, колишній прийшов, аби просити пробачення, проте після спільного вживання алкоголю повернувся до звичних для нього методів впливу – погроз і фізичної насилля, повідомили “Галасу” у нацполіції.

Жінка каже, що бив, душив, зірвав з шиї золотий ланцюжок. Аби не заявила в поліцію – відібрав мобільний. Конфлікт тривав цілу ніч, а близько п’ятої години ранку, забравши ключі, зловмисник ще й викрав її транспортний засіб.

Нетверезого водія за кермом краденої автівки зупинили поліцейські сектору реагування патрульної поліції на одній з вулиць Шумська. Щодо нього було складено адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

Зловмисника було затримано в порядку статті 208 КПК та розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством) та частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За даними статтями слідчі Кременецького районного відділу поліції оголосили йому підозри. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

На Тернопільщині лютують морози: у лікарню уже потрапило двоє людей

У Тернополі на об’їзній аварія: мікроавтобус врізався у дерево, постраждало подружжя